Recensies

Ik word regelmatig verblijd met mooie feedback en dankbare deelnemers. Deze woorden zijn heel waardevol en herinneren me eraan waarom ik doe wat ik doe. Bovendien moedigen ze me ook aan om te blijven groeien in mijn vakgebied en als mens.

Omdat ze veel zeggen over mij als trainer, spreker en coach deel ik graag een aantal van deze recensies en aanbevelingen. De coaching recensies zijn geanonimiseerd omdat dit vaak erg persoonlijk is.


Anoniem | Coaching
De koers even kwijt en even niet meer weten hoe verder op werk- en privégebied; zo kwam ik binnen bij Mirjam. Want wat voel ik nu eigenlijk en waarom is dat zo? Met behulp van Mirjams coaching heeft ze me uitstekend geholpen mij weer sterk en vol vertrouwen te voelen. Zelf het heft weer in eigen handen nemen en vooral te weten waar bepaalde gedachten vandaan komen. Met goede praktijkvoorbeelden en oefeningen was elke sessie weer een echte eyeopener. Daarbuiten heeft Mirjam humor en is ze tegelijkertijd nuchter, waardoor ik mij vrij voelde alles te delen. Bedankt voor je hulp!

Petra Knippenberg | Account Manager
Mirjam is heel enthousiast, open en empathisch en van alle markten thuis. Zij brengt haar communicatietrainingen op een hele natuurlijke manier met veel kennis en een vleugje humor. Je hebt bij Mirjam nooit een indut momentje vanwege haar boeiende manier van vertellen en afwisseling tijdens haar trainingen en workshops. Het is heel prettig om met Mirjam samen te werken omdat zij zich flexibel opstelt, met de tijd meegaat waardoor je zelfs "producten op maat" bij haar kan bestellen.

Mark Oost | Operationeel Manager
Mirjam heeft bij ons (Piet Brouwer Elektrotechniek) de training "meer effectiviteit in minder tijd" gegeven, een leerzame training waar ons personeel tot op de dag van de vandaag profiteert. Mirjam is een zeer ervaren trainster, die met haar humor, enthousiasme en mensenkennis bij iedereen iets aan kan wakkeren. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren.

Mark Tigchelaar | Focus & Brainexpert | Keynote speaker | Bestseller Author
Mirjam is een fantastische trainer en een zeer ervaren keynote spreker. Hoe groot de groepen ook zijn, ze maakt mooi contact met de deelnemers en weet kennis goed over te brengen. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk om met haar samen te werken!

Willy Janne Heemskerk | Communicatieadviseur
Wat een fijne training en trainster. Veel opgestoken! Veel praktische hulpmiddelen en een echte eyeopener. Mirjam begeleid je met veel plezier en het is zeer prettig om naar haar te luisteren. Ik ga er graag mee aan de slag.

Astrid Brakenhoff | Adviseur organisatieontwikkeling, HR-project en programma management
Mirjam is een trainster die van het begin tot het einde weet te boeien. Zij heeft het totaalpakket. Ze is een ontzettend leuke en uitnodigende verschijning en heeft verstand van zaken. Ze legt de theorie dusdanig uit dat het blijft hangen en heeft ter ondersteuning aan de theorie een aantal hele leuke en goede oefeningen. Daarnaast is ze in staat om op empathische én professionele wijze vragen te beantwoorden. Normaal gesproken ben ik mijn focus snel kwijt. En daarvoor heeft zij goede tips gegeven waar ik mee aan de slag kan. Het zou geweldig zijn als ik altijd zo gefocust zou kunnen zijn als tijdens de training van Mirjam. Niet alleen haar training, maar ook Mirjam zelf wil ik dan ook van harte aanbevelen!

Anoniem (coaching) | Medewerker Gemeente
De weerstand tegen het verplicht thuiswerken was ENORM. Maar het moest wel, daar had ik geen controle over. Daarbij vervaagden de grenzen tussen werk en privé; zo werden werkdagen stiekem langer, want ondanks dat ik minder pauzes nam dan op kantoor kreeg ik minder werk verzet wat ik op die manier ging ‘compenseren’. Er kwamen 2 periodes waarin ik ook nog juf voor onze zoon moest zijn… Doeg structuur!

Gelukkig hoorde ik van de mogelijkheid om vanuit mijn werkgever in gesprek te kunnen gaan met een coach; ik heb contact gezocht met Mirjam. Zij heeft mij o.a. geholpen om de realiteit waarmee we te maken hebben te accepteren, de structuur weer aan te brengen en de controle weer te nemen. Dat ging (bijna letterlijk) met vallen en opstaan. Maar dankzij Mirjam telkens weer stappen vooruit. Veel van mijn directe collega’s weten dat Mirjam mijn rots in de branding is geweest in deze bizarre corona periode. Heel fijn om met wisselende regelmaat met haar het gesprek aan te kunnen gaan en elke keer weer thuis te komen met nieuwe inzichten. Vaak echt nieuwe inzichten, maar soms zijn er punten die ik zelf best weet, maar waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Met die verkregen inzichten kan ik weer verder. Mirjam: onwijs bedankt voor het meedenken in alles waarmee ik bij je aankwam en voor alle inzichten, ideeën en tips die je hebt gegeven waarmee ik mooie stappen heb kunnen maken!

Yorick de Visser | Audit training specialist
Inbox 2 Zero was ontzettend waardevol. Niet alleen veel goede tips, maar ook een mooi gevoel erbij gekregen van het belang van aan de slag gaan ermee om echt productief te worden en rustiger werk te doen.

Judy Lasschuit | Aanbestedingsspecialist Bidgoed
Op het jaarcongres van APMP NL begin september was Mirjam 1 van onze gastsprekers waarvan we met volle teugen hebben genoten. Mirjam weet te binden en te boeien met een super interessant verhaal, heeft een heerlijk presentatietempo en kreeg van haar publiek het maximale aantal sterren. Een echte aanrader!

Michelle den Boer- de Bruijn | Recruiter
Vandaag een hele interessante en inzichtvolle kennismakingssessie Psycholinguïstiek gehad van Mirjam, bij ons op kantoor in Rotterdam. Mirjam wist ons op een beeldende en vooral heldere wijze de beginselen van dit bijzondere vakgebied bij te brengen. Praktische tips om direct toe te passen in de praktijk en getriggerd om meer te willen weten! Mirjam, nogmaals bedankt voor de leuke inzichten en de tips die ons absoluut gaan helpen en gezellig dat je mee bleef lunchen om lekker na te kletsen!

Karen Aardal | Hoogleraar
De training was heel helder. Mirjam kon goed uitleggen. Goede oefeningen die je ook makkelijk daarna zelf kan doen. De groepsgrootte was ook goed. Ik vind het lesboek ook interessant om te lezen.

Nelly Sinot | Jeugdconsulent
Super leerzame én leuke training die ik alweer een tijd geleden gevolgd heb en waarvan ik dagelijks nog profiteer van de dingen die ik geleerd heb. Ik ervaar meer rust in mijn werk en heb het overzicht in mijn taken en planning. De trainster, Mirjam heeft een bak kennis en ervaring in huis die ze met veel enthousiasme deelt. Het was jammer dat de training digitaal was i.v.m. de maatregelen, maar ik was onder de indruk hoe Mirjam dat aanpakt. Een programma met afwisselende werkvormen, aandacht voor groep én individu het vloog voorbij. Een aanrader voor iedereen die minder afleiding en meer focus nodig heeft!

Christiaan van Loon | Senior Sales Manager
Interessante, leerzame training met veel praktische tips, direct toepasbaar, zowel in zakelijk als privé omgeving. Door het opstellen van een individueel actieplan kunnen deelnemers direct daad bij het woord voegen!
Complimenten voor Mirjam die er wegens de huidige situatie een geweldige digitale interactieve training van heeft gemaakt!

Nienke Obilor – Zwaal | HR Coördinator SportUtrecht
Mirjam heeft bij ons de training “Meer effectiviteit in minder tijd” gegeven. Een ontzettend leerzame training die veel ogen heeft doen openen. Complimenten voor de persoonlijke benadering, het fijne meedenken en de praktische tips. Het geven van training gaat Mirjam zo natuurlijk af en zelfs na een maand kende ze ons team nog bij naam. Bedankt voor het overbrengen van je kennis!

Corstiaan Muller | Legal PA
Erg leerzame en interessante training waar je tot veel inzichten komt! Trainer kan erg goed en duidelijk uitleggen, en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Deze cursus zou ik zeker aan raden!

Rob van der Steen | Accountmanager
Een leerzame training wat mij op een hoger niveau heeft gebracht.
Met deze handvaten zal ik zeker minder stress hebben en mijn beter kunnen concentreren op mijn doelstellingen. Mirjam is een deskundige persoon die mij brengt waar ik wil zijn om mijn werk goed uit te voeren. Ben dan ook erg blij dat ik heb deelgenomen aan deze cursus.

Gerrit Jan Hamers | Arbeidsbemiddeling, relatiebeheer, verbinder, organisatiedeskundige
Op 7 maart 2019 heeft Mirjam een presentatie gegeven over "De waarheid over liegen". Zij deed dat op een buitengewone wijze. Het thema is boeiend, maar zij beheerst ook de kunst om het krachtig over te brengen. Ze betrok de aanwezigen op een natuurlijke manier, zonder het gevoel te krijgen dat je voor het blok gezet wordt. Ze staat er, is relaxt, heeft passie, leeft zich in en heeft humor. Het thema is bij mij zo binnengekomen dat ik me nog meer hierin ben gaan verdiepen en dat ik het ook uitdraag. Ik noem daarbij altijd haar naam. Mirjam je bent een kanjer.

Saskia Oomens | Specialist Handhaving, toezichthouder Drechtsteden
Mirjam vertelt met veel enthousiasme en neemt je mee op reis in de wereld van leugens en bedrog. De tijd vliegt voorbij tijdens haar workshops en aan het eind heeft ze je kijk op menselijk gedrag voorgoed veranderd. Als je iemand zoekt die je wegwijs kan maken in de wereld van de leugen en waarheidsvinding, dan is Mirjam de expert waar je zijn moet!

Taco van der Sligte | Senior Trainer Kenneth Smit
Mirjam is een topper in haar vak. Nadat ik haar heb begeleid en getraind in haar sales vaardigheden op hoog niveau, heeft Mirjam de keus gemaakt om mensen te coachen en te helpen met de dagelijkse activiteiten. Niet iedereen kan de zaken alleen op de rit krijgen. Door de jarenlange ervaring en verkregen inzichten, heeft Mirjam zich ontwikkeld tot een deskundig en ervaren persoon. Ik kan Mirjam zeker bij je aanbevelen.