Over mij

Mijn naam is Mirjam Pels, en ik woon samen met mijn gezin en hond in Heiloo.

Ik heb de meest geweldige baan van de wereld! Voor mij is er geen grotere waarde dan menselijke ontwikkeling. Of ik nu met individuele mensen, teams of organisaties werk, iedereen heeft zijn eigen verhaal, en ik voel me bevoorrecht om daar deel van uit te maken.

Na een periode van streven naar externe goedkeuring, heb ik geleerd dat ware voldoening voortkomt uit het leven in lijn met je eigen waarden, innerlijk geluk en tevredenheid met wie je bent. Dit heeft bij mij geleid tot meer energie, balans, geluk, én opende daarnaast mijn bewustzijn voor de kracht van persoonlijke keuzes en handelingen.

Ontwikkeling betekent voor mij ook het accepteren van de beperkingen van je eigen invloed. In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat hoewel we de wereld om ons heen niet kunnen veranderen, we wel controle hebben over hoe we hier zelf mee omgaan.

Ik geloof sterk in een leven lang leren en volg jaarlijks opleidingen om mijn kennis te vergoten en te verdiepen.

Mensen beschrijven mij als enthousiast, open en empathisch, en in staat om anderen op een prettige manier te motiveren, te inspireren en in beweging te brengen.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om voor familie en vrienden te koken, tijd door te brengen op het strand met onze hond en een fotocamera in mijn hand, op het toneel staan als acteur of me te verdiepen in een goed boek.

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen op jouw pad naar persoonlijke groei? Neem dan vooral contact met me op!