Over Hands On

Welkom bij Hands On, mijn ondernemersavontuur begon op een zomerdag in juli 2017, toen ik besloot mijn passie te volgen en mijn eigen bedrijf op te richten. Sindsdien heb ik niet alleen anderen mogen inspireren, trainen en coachen maar heb ik zelf ook een reis van persoonlijke groei en ontwikkeling gemaakt.

Met meer dan twee decennia aan ervaring in diverse commerciële organisaties heb ik gezien hoe cruciaal communicatie, effectief (samen)werken, “stress- en energiemanagement” is in onze hectische samenleving.

Gedurende mijn loopbaan heb ik situaties meegemaakt waarin het gebrek aan deze vaardigheden niet alleen de prestaties van individuen, maar ook de algehele dynamiek en resultaten van teams en organisaties negatief beïnvloedde. Deze ervaring heeft mijn passie voor ontwikkeling aangewakkerd. Het werd mij duidelijk dat ik anderen wilde begeleiden op hun pad naar persoonlijke groei.

Ik geloof in de kracht van communicatie, omdat ik heb gezien hoe het mensen kan verbinden, inspireren en veranderen. En daarnaast zie ik dat het bereiken van Focus en Flow van essentieel belang is in onze hedendaagse wereld van voortdurende afleiding om productief te blijven.

Medio 2023 merkte ik dat mijn website gedateerd was. Het sloot niet meer aan bij mijn activiteiten en bij mij als persoon. Tijd voor vernieuwing! Inmiddels is de nieuwe website passend bij waar mijn bedrijf nu staat en waar ik naar toe wil.

Want...er zijn ontwikkelingen op komst! Geïnspireerd door verhalen die mensen de afgelopen jaren met mij hebben gedeeld, mijn eigen ervaring en de verontrustende statistieken over toenemende stress- en burn-out cijfers, ben ik middels een opleiding dieper in de neurowetenschappelijke achtergrond hiervan gedoken. Want wat is nu de sleutel tot herstel van balans en welzijn en daarmee ook de weg terug naar (professioneel) succes en geluk?

Blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen en ontdek binnenkort hoe mijn nieuwe inzichten jou kunnen helpen om met meer energie, verbinding en focus door het leven te gaan!